Regulament de utilizare

Site-ul semniuelectric.com impune acceptarea unor termeni si conditii inainte ca vizitatorul sa aiba dreptul de utilizare a continutului si a diferitelor tipuri de materiale puse la dispozitie. In cazul in care acest vizitatorul nu este de acord cu vreunul dintre punctele de mai jos, acesta are obligatia legala de a nu mai vizita site-ul si de a nu se putea folosi de serviciul oferit.

1. Astfel incat sa putem oferi cele mai bune conditii si cele mai bune experiente de utilizare, site-ul semineuelectric.com se foloseste de plasarea de cookie-uri pentru colectarea de informatii care sa ne ajute in acest sens. Informatiile colectate sunt anonime si nu pot duce la identificarea dvs.

2. Pentru ca efortul depus de echipa care sta in spatele proiectului semineuelectric.com sa fie rasplatit, in articole se pot regasi link-uri de afiliere, care vor oferi un anumit procent din pretul unui produs cumparat de catre unul dintre vizitatorii nostri, fara ca acest lucru sa se faca simtit in cadrul costului final platit de cumparatorul. Este o forma de sustinere pe care o puteti manifesta fata de echipa acestui proiect, fara a face niciun compromis – este practic vorba de o situatie de tipul win-win.

3. Prin continuarea navigarii pe site-ul semineuelectric.com de catre vizitator se considera ca acesta a luat la cunostinta si a acceptat tacit termenii si conditiile din prezentul document. In plus, acesta nu poate invoca necunoasterea lor.